Taxis Tel

Taxivervoer in en rond Antwerpen

By - admin

Luchthavenvervoer naar Antwerpen

Antwerpen is een stad in België die bekend staat om zijn historische en kunstmusea. Het Antwerp City Reference Museum, gelegen aan de beroemde Oude Haven, is een perfecte plek om een rondleiding door deze prachtige stad te beginnen. Het huisvest meer dan een miljoen voorbeelden van architectuur, Sieraden en munten uit de Middeleeuwen. Het museum is gesloten voor bezoekers, maar toegang is mogelijk tegen een nominale vergoeding.

Luchthavenvervoer naar Antwerpen

Een andere attractie binnen Antwerpen is het Anne Frank Huis, waar haar familie bijna 25 jaar heeft gewoond. Het bevat een kamer waar het meisje zich verborg voor haar vader tijdens de Tweede Wereldoorlog. het huis werd vernield toen haar moordenaars niet konden achterhalen waar ze was gegaan. Deze historische site biedt een kijkje in het leven van de beroemde schrijver, schuilplaatsen en een aantal van haar bezittingen.

Antwerpen is de thuisbasis van enkele van de mooiste winkelcentra van Europa. Gelegen in de buurt van de Oude Stad, deze winkelcentra beschikken over een van de beste Openingstijden in Europa. Met geweldige restaurants, cafés en moderne winkelcentra is het geen verrassing dat de Taxi Antwerpen Centrale  een van de beste plaatsen is om een bezoek aan de stad te beginnen of te beëindigen.

Een van de meest populaire aspecten van Antwerpen is de luchthaven van Antwerpen.

De luchthaven ligt op 12 km van het stadscentrum. De luchthaven verzorgt internationale vluchten vanuit bijna alle landen. Vanaf het vliegveld kunt u een directe taxi nemen naar uw hotel. Taxi ‘ s in Antwerpen zijn overvloedig en duur. Daarom is het raadzaam om uw taxirit van tevoren te boeken, omdat veel van hen een minimum van 1 uur in rekening brengen.

Een van de beste manieren om een Antwerp taxi te boeken is online. Er zijn tal van online taxiservice websites die volledige informatie over deze diensten bieden. Ze bieden details over de tarieven, evenals foto ’s van taxi’ s en hun meters. U kunt ook een taxi bellen om een auto van tevoren te boeken, mocht u niet in de stad zijn op het opgegeven tijdstip. Maar als je in de stad bent, is het toch beter om een van de vele Antwerpse taxidiensten te gebruiken.

Een van de beste dingen van de Antwerpse taxidienst is dat ze een reputatie hebben als bijzonder punctueel. Dit geldt vooral voor de luchthaven taxi ‘ s. Veel mensen die met het openbaar vervoer naar Antwerpen reizen, zijn onder de indruk van de stiptheid en stijl van de taxichauffeurs. De Antwerp Taxi Centrale valt vooral op door zijn rode en witte kleur. Hoewel u een aantal gele taxi ‘ s rond de stad te vinden, de Centrale is veruit de meest onderscheidende, want het heeft de traditionele rood en witte kleur met een groene taxi teken op de achterzijde. Dit maakt het gemakkelijk om de taxi te identificeren voor het geval u een taxi overal in de stad nodig hebt.